Invizimals

Let op: om deze game te kunnen spelen heb je de PSP camera nodig.

Invizimals is een spel waarmee waarin je gebruik maakt van augmented Reality. Dit houd in dat je de psp camera gebruikt om je eigen (echte) omgeving gebruikt als basis van het spel zoals bijvoorbeeld je bureau, eettafel of bed.

Binnen je eigen wereld kan je beesten bevechten, vangen en ze vervolgens gebruiken om nog meer beesten te vangen. Een super origineel spel dat wellicht een grondlegger is voor toekomstige spellen.

€ 8.00

Meerinformatie

Games Sony PSP Games
Product
 

Lumines 2

De verslavende en stijlvolle puzzelgame is terug op je PSP. Verplaats vierkanten van vier kleinere blokken die op het speelveld vallen en maak rechthoeken van dezelfde kleur.

Blokken die je niet gebruikt, stapelen zich op. Het spel is afgelopen als deze stapel de bovenkant van het scherm bereikt. De vele levels hebben allemaal hun eigen muziekthema en geluidseffecten, met songs en muziek van onder andere: Beck, Black Eyed Peas en Fatboy Slim.

€ 14.99

Meerinformatie

Games Sony PSP Games
Product
 

Passport to Barcelona

Kleur bij aan het strand of verken het extravagante nachtleven en de historische cultuur van Barcelona. Ontdek een veelzijdeige wereldstad vol decadentie en charme met deze interactieve en uitgebreide gids.

- Ontdek de stad met gebruiksvriendelijke kaarten, wijk af van de bekende wegen met inspirerende audio-tochten, sfeervolle filmpjes, onmisbare info en een audioboek
- Wat is en wat is uit: uitgebreide info over meer dan 250 restaurants, bars, clubs, hotels, winkels en bezienswaardigheden in Barcelona
- Plan ter plekke je reis: beleef de vakantie van je leven met een op maat gemaakt reisschema gebasseerd op jouw interesses

€ 5.00

Meerinformatie

Games Sony PSP Games
Product
 

Metal Gear Solid Peace Walker

MAXIMAAL 5 STUKS PER ORDER / MAXIMUM 5 PIECES EACH ORDER !!

Metal Gear Solid: Peace Walker speelt zich af in 1974 en kent een geheel nieuw verhaal, ontsproten aan het brein van Kojima himself. De lancering van de game staat gepland voor in 2010.

Met deze versie slaat de game een geheel nieuwe richting in met ongelooflijke beelden die de vele karakters en omgevingen waarin het spel zich afspeelt, tot leven brengt. Daarnaast wordt deze uitgerust met een nieuw en uniek game systeem, speciaal ontworpen voor het PSP format.

€ 5.00

Meerinformatie

Games Sony PSP Games
Product
 

World Tour Soccer 2

Mooie acties en atractief voetbal, het is bijna belangrijker dan winnen. Speel met stijl! World Tour Soccer 2 is exclusief voor de PSP. De nadruk ligt op snelheid. 11 verschillende modes allemaal in dezelfde snelle stijl. Win competities en unlock nieuwe teams en mogelijkheden.

€ 5.00

Meerinformatie

Games Sony PSP Games
Product
 

Blokus Portable

Blokus is gebaseerd op het gelijknamige bordspel. De regels van Blokus zijn simpel: Wees je tegenstander te snel af. Tactiek is alles!

€ 12.00

Meerinformatie

Games Sony PSP Games
Product
 

Metal Gear Solid Portable Ops Coded Arms (Double Pack)

Deze bundel bevat 2 volledige games: Metal Gear Solid Portable Ops en Coded Arms.

In Metal Gear Solid: Portable Ops, welke speelt na Metal Gear Solid: Snake Eater, gaat de hoofdpersoon Solid Snake op zoek gaan naar FOXHOUND. Hij wil de FOX unit uitschakelen om zo de orde in een bloederig Zuid-Amerika te herstellen.

In Coded Arms is er een crisis uitgebroken op het cybernet en zul je al je hackvaardigheden moeten gebruiken om te overleven. Gelukkig beschik je ook nog over een flink wapenarsenaal waarmee je er flink op los mag knallen.

€ 19.99

Meerinformatie

Games Sony PSP Games
Product
 

BlazBlue Calamity Trigger

BlazBlue: Calamity Trigger Portable is een overzetting van BlazBlue: Calamity Trigger, een 2D-vechtgame waarin handgetekende personages het tegen elkaar opnemen.

Elk personage is ontworpen om diens persoonlijke eigenschappen via unieke 'Drive'-aanvallen weer te geven. Fans van de Guilty Gear-reeks zullen tevens blij zijn dat de soundtrack van deze game gemaakt is door de befaamde Guilty Gear-maker Daisuke Ishiwatari.

€ 19.99

Meerinformatie

Games Sony PSP Games
Product
 

Pro Evolution Soccer 2010

Pro Evolution Soccer 2010 is weer een nieuw deel in deze langlopende en succesvolle serie. Natuurlijk weer een update van alle spelers, ploegen en competities. Ook is de game nog realistischer geworden dan je al geweend was van deze serie.

Je zal je favoriete speler op het veld gemakkelijk herkennen, zo realistisch zijn ze weergegeven. Daarnaast zijn er verbeteringen die de wedstrijd zelf nog realistischer maken.

€ 5.00

Meerinformatie

Games Sony PSP Games
Product
 

Hakuoki Demon of Fleeting Blossom

Hakuoki: Demon of the Fleeting Blossom is a visual novel based on the historical Shinsengumi of Japan featuring beautiful art and multiple endings. The Hakuoki series is one of the most popular visual novel franchises in Japan, which sold over 500,000 copies and even spawned its own animated series and a number of different merchandising products!

€ 18.00

Meerinformatie

Games Sony PSP Games
Product
 

The Eye of Judgment Legends

The Eye of Judgment Legends is de opvolger van The Eye of Judgment. In de game kun je digitale ruilkaarten verzamelen waarop monsters afgebeeld staan. De wezens op de kaarten komen in de game tot leven en vechten de strijd uit op het scherm.

€ 14.99

Meerinformatie

Games Sony PSP Games
Product
 

Playstation Network Collection Power Pack

Koopt u deze game nieuw? Sony Benelux leverde de PSP games vaak uit zonder seal. Ze zijn dus helemaal nieuw maar niet sealed.

Drie PSP-games, een UMD, drie heel verschillende ervaringen.

flOw
Het leven zou zo gemakkelijk kunnen zijn. Verken de kalmerende diepten van een levendige onderwaterwereld, ontdek vreemde, nieuwe organismen en volg de natuurlijke evolutie.
Beats
Ga de Beats-uitdaging aan en geniet van een bijzonder verslavende ritmische actiegame waarin je muziekcollectie de hoofdrol speelt!
Syphon Filter: Combat Ops
Spoor opstandige agenten op en schakel deze uit of bundel de krachten met je vrienden en vorm een nieuwe cel. Neem het vervolgens online tegen andere cellen op en dompel je onder in een stealth schietfestijn voor maximaal acht spelers.

€ 5.00

Meerinformatie

Games Sony PSP Games
Product
 

Every Extend Extra

Every Extend Extra is gemaakt door Bandai en ontwikkelaar Q Entertainment. Het is een puzzlegame maar het combineert dat met shooter-genre. Zweef door virtuele werelden maar wordt niet geraakt. Volbreng je missie!

€ 3.00

Meerinformatie

Games Sony PSP Games
Product
 

Tiger Woods PGA Tour 2006

Is Tiger Woods de beste golfer aller tijden? Jij kunt voor eens en altijd een einde maken aan deze discussie. Maak je eigen golfer met de meest geavanceerde Game Face-technologie ooit en sla je door vijf klassieke periodes in de golfgeschiedenis heen, terwijl Tiger Woods en andere legendes als Jack Nicklaus en Arnold Palmer je voortdurend uitdagen.

Met nieuwe mini-games, 19 professionele golfers en 12 authentieke PGA TOUR golfbanen biedt Tiger Woods PGA TOURA(R) 06 je de mogelijkheid om je tegenstanders uit te dagen en jezelf te bewijzen als de beste golfer ooit. Maak je een kans tegen deze pro's of ben je gewoon de zoveelste amateur.

€ 5.00

Meerinformatie

Games Sony PSP Games
Product
 

Buzz Quiz World (essentials)

Meer dan 3.000 nieuwe vragen in dit deel van Buzz voor de PSP. Unlock nieuwe karakters, speel met 4 personen online dat allemaal in een geheel vernieuwde omgeving.

€ 8.00

Meerinformatie

Games Sony PSP Games
Product
 

Transformers Revenge of the Fallen (essentials)

De game Transformers Revenge of the Fallen is gebaseerd op de gelijknamige film. Je strijd om de macht over de wereld. Speel als Autobots of Decepticons. Race, vlieg en vecht jezelf door levels vol actie.

Spelers kunnen kiezen uit een zeer divers aanbod van speelbare Transformers. Elk met verschillende persoonlijkheden, vaardigheden en wapens.

€ 14.99

Meerinformatie

Games Sony PSP Games
Product
 

Smash Court Tennis 3

In Smash Court Tennis 3 kun je twee keer zoveel voorwerpen aanpassen als in het vorige deel (waaronder rackets en sportkleding), terwijl je de beste van de wereld probeert te worden.Perfectioneer je slagen met verschillende topspelers en veelbelovende tennissers die er levensecht uitzien.

Heers op de baan door nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, zoals extra snelheid of nauwkeurigheid. Stel deze vaardigheden op de proef in verschillende speltypen, waaronder Arcade, Exhibition en Pro Tour. Heb je even genoeg van het professionele circuit? Speel dan een van de verslavende minispellen, zoals Bomb Tennis en Pacman Tennis!

€ 12.00

Meerinformatie

Games Sony PSP Games
Product
 

The Silent Hill Experience

Silent Hill experience neemt toeschouwers mee op een visueel verbazingwekkende en muzikale reis in de schaduwrijke diepten van Silent Hill, door het combineren van verschillende media-vormen, inclusief digitale films, muziek en video.

€ 19.99

Meerinformatie

Games Sony PSP UMD Video
Product
 

Echochrome

Koopt u deze game nieuw? Sony Benelux leverde de Sony PSP games vaak uit zonder seal. Ze zijn dus helemaal nieuw maar niet sealed.

In de wonderbaarlijke zwevende 3D-doolhoven van echochrome wijs je je dolende Loper de weg. Doodlopende paden en peilloze diepten zitten je daarbij flink dwars, maar in echochrome los je problemen simpelweg op door ze van een heel andere kant te bekijken.

Door elk doolhof razendsnel te kantelen en te draaien, kun je de hindernissen vanuit elke mogelijke hoek bekijken en ze zelfs laten verdwijnen. Verspert een gapend gat je weg? Draai het doolhof zo dat het gat uit het zicht verdwijnt en je Loper vrij baan heeft. Als er geen verbinding is tussen twee paden verander je het perspectief zo dat ze in elkaar op lijken te gaan. Wat ook zo is. Zien is geloven en wat je niet ziet, bestaat ook niet.

Klinkt simpel? Dat is het ook. Op papier dan. Dankzij de 228 steeds moeilijker wordende levels en drie unieke speltypen is echochrome geen spel waar je even snel doorheen loopt. Bovendien kun je je eigen levels creeren en ze delen met je vrienden via de Ad Hoc-modus. Alles draait om verbeelding, hersengymnastiek en breinbrekend puzzelplezier.

€ 8.00

Meerinformatie

Games Sony PSP Games
Product
 

Ridge Racer 2 (platinum)

Een nieuwe variatie op het klassieke Ridge Racer voor PSP, met negen nieuwe circuits, acht nieuwe auto's en drie nieuwe speltypen.

- De nieuwe speltypen Arcade, Duel en Survival, naast het origenele speltype Time Attack het het aangepaste speltype World Tours
- 62 supersnelle voertuigen, inclusief 8 volledig nieuwe auto's
- Strijd tegen maximaal acht andere spelers via de Ad Hoc-modus

€ 12.00

Meerinformatie

Games Sony PSP Games
Product
 

Passport to Barcelona

Kleur bij aan het strand of verken het extravagante nachtleven en de historische cultuur van Barcelona. Ontdek een veelzijdeige wereldstad vol decadentie en charme met deze interactieve en uitgebreide gids.

- Ontdek de stad met gebruiksvriendelijke kaarten, wijk af van de bekende wegen met inspirerende audio-tochten, sfeervolle filmpjes, onmisbare info en een audioboek
- Wat is en wat is uit: uitgebreide info over meer dan 250 restaurants, bars, clubs, hotels, winkels en bezienswaardigheden in Barcelona
- Plan ter plekke je reis: beleef de vakantie van je leven met een op maat gemaakt reisschema gebasseerd op jouw interesses

€ 5.00

Meerinformatie

Games Sony PSP Games
Product
 

Pursuit Force (platinum)

Een unieke combinatie van arcade-races, spannende competeties en snelle overvallen voor iedereen die achter het stuur durft te kruipen van deze originele handheld-verrassing.

- Snelle races, gecombineerd met vuurgevechten.
- Probeer vijf beruchte bendes te verslaanin vijf unieke wijken van capital city.
- Stap van het ene in het andere voertuig.

€ 8.00

Meerinformatie

Games Sony PSP Games
Product
 

Ridge Racer

Scheur op een van de beste en mooiste circuits uit de hele Ridge Racer serie. Maarliefst 58 auto's met de klassieke driftbesturing die je van Ridge Racer gewend bent en een nieuw nitro systeem voor extra snelheid.

€ 14.99

Meerinformatie

Games Sony PSP Games
Product
 

MX vs ATV Reflex

MX vs. ATV, Reflex laat je crossen op offroad-terreinen. Zo race je door een rivier, in het mulle zand van een woestijn en door de modder. Elke omgeving herbergt gevaren, dus je moet goed opletten waar je rijdt om de concurrentie te snel af te zijn.

Je racet in MX vs. ATV, Reflex met MX crossmotoren en ATV buggy's. Om in balans te blijven kun je jouw coureur onafhankelijk van het voertuig besturen. In lastige bochten kun je zo een andere kant op leunen om tegen te sturen en in evenwicht te blijven.

€ 8.00

Meerinformatie

Games Sony PSP Games
Product
 

In de Ban van de Ring Aragorn's Avontuur

In de Ban van de Ring Aragorns Avontuur is de eerste video game die een autentieke In de Ban van de Ring ervaring bied voor het hele gezin. In Aragorns Avontuur zijn de voorbereidingen van een groot feest in volle gang om de grote held Aragorn te verwelkomen in Hobitstee.

Sam Gewissies, de trouwe compaan van Frodo, is inmiddels de burgemeester van Hobitstee en verteld zijn kinderen over de vele heldhaftige avonturen van Aragorn.

€ 8.00

Meerinformatie

Games Sony PSP Games
Product