Dragon War Silvio Gaming Keyboard (qwerty)

Kenmerken:
Achtergrondverlichting, multimedia- en functietoetsen, 'ASWD' en pijltoetsen: rode toetsverlichting, andere toetsen: blauwe toetsverlichting, vergulde USB-connector, interface: USB, afmeting: L470 x B198 x H20mm, gewicht: 678g
Toetsenbordindeling: QWERTY

EFFECTIEF EN NAUWKEURIG OM ELKE TOETSAANSLAG TE LATEN MEETELLEN!
Voor uw games, of voor uw lange werkdagen, is het Silvio-toetsenbord de ideale partner voor drukke dagen! Van backlight-toetsen tot n-key rollover, of ergonomie en comfort, Dragon War heeft elk detail bestudeerd om u de leiding te bieden over uw virtuele vijanden met betrekking tot efficiëntie, precisie en reactiviteit.

14 anti-ghosting-toetsen
Om je missies met succes uit te voeren, moet je kunnen multitasken en in één keer op alle fronten tegelijk zijn. Klassieke toetsenborden verwerken niet zoveel gelijktijdige opdrachten. Dankzij de anti-ghosting-functie wordt alles mogelijk. Je kunt tegelijkertijd op 14 toetsen drukken om complexe en precieze commando's te maken, en dus altijd een stap voor te blijven!

Backlight-toetsen om onbeperkt te spelen!
Om u in het donker te laten spelen, maar ook om de opdrachttoetsen duidelijk te kunnen onderscheiden, is de Silvio achtergrondverlichting in twee verschillende kleuren. De 'WASD' -toetsen en de pijlen zijn rood en elke andere toets is blauw. Zo wordt niets aan het toeval overgelaten.

Personaliseer je toetsenbord voor meer comfort
Net als alle andere toetsenborden van de Dragon War, kunt u met de Silvio uw toetsen aanpassen en een aantal multimediatoetsen toevoegen om elke gelijktijdige actie op uw computer te besturen. Bovendien is het toetsenbord zo bestudeerd dat het de bewegingen van al uw vingers optimaal benadert. Ons doel is om je prestaties te verbeteren, maar ook je comfort in het spel!

€ 28.00

Meerinformatie

Games PC Gaming Accessoires
Product
 

Turtle Beach Impact 500 Keyboard Qwerty (US)

Dat Turtle Beach altijd al garant heeft gestaan voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding met zijn uitgebreid aanbod aan Headsets, is al jarenlang een feit binnen de esports community. Naast Headsets kan je bij Turtle Beach nu ook terecht voor Keyboards!

De Turtle Beach Impact 500 is een mechanisch toetsenbord met een minimalistische maar praktische layout zodat hij maar net zoveel ruimte inneemt dan nodig is.

Kenmerken:
- Stalen constructie voor de nodige stabiliteit
- Blue MX Cherry Switches
- Anti-Ghosting en N-key rollover zodat je zonder problemen meerdere knoppen tergelijk kan induwen zonder button lag
- Afgewerkt met een zwart rubberen coating

€ 98.00

Meerinformatie

Games PC Gaming Accessoires
Product
 

Speedlink Ultor Illuminated Mechanical Gaming Keyboard (Azerty)

Man-tegen-man of veldslag, tovenarij of bases uitbouwen. Met de ULTOR Illuminated Mechanical Gaming Keyboard stelt u een individueel gaming-profiel samen, maakt u veelzijdige macro's en verdubbelt u uw vechtkracht. Mechanische Kaihua-Kailh-Red-switches en tot de essentie gereduceerd ontwerp met een aluminium basis staan garant voor een lange levensduur, terwijl het uitgebreide stuurprogramma, de n-key-rollover-techniek en de instelbare polling rate het hart van de gamer sneller doen kloppen.

Om de tegenstander ook op het chaotische strijdtoneel zijn levenspunten af te kunnen snoepen zijn de belangrijkste toetsen blauw verlicht, terwijl de essentiële gaming-toetsen helder wit zijn. Dat zorgt voor een optimaal overzicht - ondanks tunnelblik en duisternis. Vestig een reputatie als legende, luid nu de “Age of Ultor” in.

€ 109.00

Meerinformatie

Games PC Gaming Accessoires
Product
 

Turtle Beach Impact 600 Keyboard Qwerty (US)

Dat Turtle Beach altijd al garant heeft gestaan voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding met zijn uitgebreid aanbod aan Headsets, is al jarenlang een feit binnen de esports community. Naast Headsets kan je bij Turtle Beach nu ook terecht voor Keyboards!

En de Impact 600 is meteen een schot in de roos.

Kenmerken:
- Ingebouwde Macro programmeren zonder ingewikkelde software
- Cherry MX Switches
- Programmeerbare achtergrondverlichting
- N-key Rollover om naadloos meerdere knoppen tergelijk te gebruiken
- Ingebouwd geheugen

Zie je er dus tegen op om aan de slag te gaan met software voor het tweaken van je keyboard? Dan is het ingebouwd geheugen in combinatie met de typische eigenschappen van een competitief keyboard van de Turtle Beach Impact 600 de perfecte keuze.

€ 128.00

Meerinformatie

Games PC Gaming Accessoires
Product
 

Razer BlackWidow Tournament Edition Chroma (US Layout)

Kenmerken:

- Razer™ mechanische schakelaars met 50g aandrijfkracht
- Levensduur van 60 miljoen toetsaanslagen
- Chroma-achtergrondverlichting met 16,8 miljoen aanpasbare kleuropties
- Compacte lay-out
- 10-key-roll-over en anti-ghosting
- Volledig programmeerbare toetsen met macro-opname tijdens het spelen
- Afneembare USB-kabel met gevlochten vezels en kabelriem
- Draagtas voor bescherming
- 1000 Hz Ultrapolling
- Razer Synapse 2.0 ingeschakeld
- Geschatte grootte: 366mm/14.40'(breedte) x 154mm/6.06' (hoogte) x 30mm/1.18'(diepte)
- Gewicht bij benadering: 950g/2.09lbs

€ 138.00

Meerinformatie

Games PC Gaming Accessoires
Product