Sudden Strike 4 Complete Collection

De Sudden Strike 4: Complete Collection biedt fans de ultieme strategie-ervaring voor de Tweede Wereldoorlog, met daarin de belangrijkste Sudden Strike 4-game plus alle vijf eerder uitgebrachte DLC's: Battle of Kursk, Road to Duinkerken, Finland - Winter Storm, Afrika - Desert War en The Pacific War.

Sudden Strike 4 stuurt je af op drie uitgebreide campagnes die zich afspelen op de slagvelden van de Tweede Wereldoorlog. Herleef in Road to Duinkerke de gevechten die leiden naar een van 's werelds meest gedurfde militaire reddingsmissies ooit.

In Finland - Winter Storm. Vecht als de Fin tegen een overweldigende dreiging, of speel als de Sovjets en verpletter de laatste Finse verdedigingslinie.

Afrika - Desert War verschuift de setting van het koude noorden naar de meedogenloze en harde woestijnen van Afrika. De werelden in de Pacific War je komt recht in het conflict tussen de geallieerden en het imperiale Japanse leger.

- Bevat alle beschikbare gratis inhoudsupdates, met meer dan 10 nieuwe kaarten en verfijningen van de gameplay
- Road to Dunkirk beschikt over 4 nieuwe missies, 2 nieuwe commandanten en 10 geheel nieuwe eenheden
- Finland - Winter Storm bevat 6 nieuwe missies, 3 nieuwe commandanten en 19 geheel nieuwe voertuigen
- Afrika - Desert Storm bevat 6 nieuwe missies, 5 nieuwe commandanten en 30 nieuwe voertuigen
- De Pacific War biedt 10 nieuwe missies, 6 nieuwe commandanten en meer dan 50 nieuwe voertuigen
- Neem het op tegen andere commandanten of daag vijandige AI-vijanden uit in competitieve multiplayer-modi

€ 29.99

Meerinformatie

Games Xbox One Games
Product
 

Wargroove Deluxe Edition

Deze turn-based strategiegame voor de Nintendo Switch biedt lokale en onlinegevechten* voor één tot vier spelers.

Elke speler voert met een commandant een leger aan om oorlog te voeren met de vijand! Wargroove is extreem laagdrempelig, want de game is zo ontworpen dat iedereen er meteen mee aan de slag kan. Tegelijk zorgen de diepgaande spelmechanieken ervoor dat slim strategisch spel wordt beloond en de game altijd uitdagend blijft.

Kenmerken
- Kies uit een van de meer dan twaalf Commanders uit de vier oorlogvoerende groeperingen: Cherrystone Kingdom, Heavensong Empire, Felheim Legion en Floran Tribes
- Gebruik de unieke groove-vaardigheid van je Commander op strategische wijze om het gevecht naar je hand te zetten
- Vecht je een weg door de campaignstand en ontdek het verhaal en de drijfveren achter elke factie
- Daag je vrienden uit voor lokale of online-multiplayergevechten waarin je zelf de regels kunt bepalen, of speel lokaal of online in de competitieve en coöp-stand
- Ontwerp je eigen slagvelden met de gebruiksvriendelijke kaart- en missie-editors

Kies je Commander!
De Commanders, een cast geweldige en energieke personages die elk hun eigen motivatie en persoonlijkheid hebben, vormen de kern van Wargroove. Ze zijn je in-game avatars, maar je Commanders zijn ook krachtige personages die je leger in de strijd kunnen helpen. Voorzichtigheid is echter geboden, want als ze het loodje leggen heb je het gevecht verloren!

Groovy gevechten!
Elke Commander kan een speciale move gebruiken, genaamd groove, die geactiveerd kan worden zodra de meter voor 100% gevuld is. Elke Commander heeft een unieke groove die het tij volledig kan doen keren. Mercia van het Cherrystone Kingdom kan haar groove bijvoorbeeld gebruiken om eenheden in de buurt te genezen, terwijl Valder van het Felheim Legion zijn groove gebruikt om de ondoden tot leven te wekken en daarmee een nieuwe eenheid te krijgen.

Creëer je eigen avontuur!
Zet de game volledig naar je hand door met de editors je eigen scenario's en levels te bouwen. De mogelijkheden zijn eindeloos, van het creëren van je eigen missies, plotwendingen, hinderlagen en verborgen geheimen tot het eenvoudig aanpassen van de spelregels zonder gebruik te maken van externe middelen of mods.

Weer of geen weer!
Het weer brengt een extra laagje onvoorspelbaarheid naar de veldslagen. Zal de wind je dat ene duwtje in de rug geven om de vijand te bereiken, of kom je van een koude kermis thuis door een sneeuwstorm die je troepen belemmert? Commanders moeten hun troepen door weer en wind naar de overwinning zien te leiden.

€ 29.99

Meerinformatie

Games Nintendo Switch Games
Product
 

Space Hulk Tactics

Space Hulk: Tactics is een getrouwe bewerking van het 'Space Hulk' bordspel, dat zich afspeelt in het Warhammer 40.000-universum en een unieke draai geeft aan de formule van deze kultklassieker. Neem deel aan bloedige gevechten als een team van Terminator Space Marines of de dodelijke buitenaardse Genestealers.

Welke kant kies jij ?

Vecht doorheen twee verschillende, verhaal gestuurde campagnes: leid een Blood Angels-team dat je naar eigen inzicht kunt aanpassen en upgraden, of neem voor eerst in een Space Hulk spel de controle over de Genestealers!

Space Hulk: Tactics is gebaseerd op de regels van het populaire bordspel, aangevuld met een nieuwe twist in de vorm van het unieke kaartsysteem. Kaarten bieden meer manieren om je squadron aan te passen en laten je het tij van de strijd keren, met krachtige vaardigheden die spel veranderende effecten veroorzaken wanneer ze op het juiste moment worden gebruikt.

Test je vaardigheden tegen andere spelers in de uitgebreide online competitieve multiplayer. Geef opdracht aan een zwerm Genestealers of een team van verschillende eenheidstypen uit een van de vier beschikbare Space Marine Chapters: de Blood Angels, de Space Wolves, de Ultramarines en de Dark Angels. De game bevat een ingebouwde, intuïtieve tool voor het maken van kaarten, om je eigen originele kaarten met aangepaste doelen te ontwerpen en deze met andere spelers te delen!

- Een getrouwe aanpassing van het Warhammer 40.000 bordspel Space Hulk, met een frisse draai aan de klassieke regels
- Neem deel aan bloedige tactische gevechten aan boord van een gigantische Space Hulk
- Speel door twee campagnes vanuit het oogpunt van de Blood Angels, en voor de eerste keer in een Space Hulk-game, de dodelijke Genestealers!
- Pas je eenheden van Dark Angels, Ultramarines, Blood Angels, Space Wolves en zelfs Genestealers aan met honderden cosmetische items, kaarten en apparatuur.
- Daag spelers online uit door Genestealers of een van de vier Space Marines-hoofdstukken te spelen
- Maak en deel je eigen missies met een intuïtieve kaartcreatie tool

€ 29.99

Meerinformatie

Games PlayStation 4 Games
Product
 

Age of Wonders Planetfall Day One Edition

Day One editie bevat:
- Kosmetisch pakket Paragon Noble: Laat het universum kennis maken met mode en flair! '

De Star Union was ooit een uitgestrekt imperium dat duizenden werelden omvatte, maar na een grote crisis is het volk geïsoleerd achtergebleven. Nauwe verwanten zijn honderden jaren later veranderd in uiteenlopende buitenaardse volkeren, onafhankelijke facties die de wereld willen herbouwen naar hun wensen.

Ga op pad tijdens de kosmische middeleeuwen van een gevallen galactisch imperium om een nieuwe toekomst voor je volk te creëren. Age of Wonders: Planetfall is de nieuwe strategiegame van Triumph Studios. Bouw je imperium op met een van de zes unieke facties, van de oorlogszuchtige Vanguard tot de dinosaurusrijdende Amazons en de cyborg-zombies van de Assembly. Baan je een weg door de missies van elke factie met behulp van je gezonde verstand, militaire macht en diplomatie, verken planetaire ruïnes en ontmoet andere overlevenden terwijl je de geschiedenis van een vervallen beschaving ontdekt. Vecht, bouw, onderhandel en ontwikkel je technologisch in een diepgaande singleplayer-campagne op willekeurige skirmish-kaarten en speel tegen je vrienden in multiplayer.

Turn-based SF-gevechten
Perfectioneer je gevechtsstrategieën tijdens intense turn-based gevechten met een grote selectie facties, aanpasbare eenheden en vernietigbare omgevingen.

Ontdek een rijke SF-wereld
Welke geheimen worden er ontrafeld wanneer je de geschiedenis van een gevallen galactisch imperium onthuld? Ontdek het lot van de Star Union door weelderige landschappen, barre vlaktes en overgroeide megasteden te verkennen. Ontmoet rivaliserende facties en ontdek verborgen en vergeten technologieën in verlaten locaties.

Bouw een planetair imperium
Bepaal de toekomst van je kolonie met behulp van technologische vooruitgang en sociale ontwikkeling. Creëer je een natuurlijk paradijs of een perfecte militaire orde?

Meerdere manieren om te zegevieren
Behaal je doelstellingen door middel van veroveringen, diplomatie of doemdag-technologieën.

Meerdere speltypen
Een diepgaande singleplayer-campagne met willekeurig gegenereerde kaarten zorgt voor eindeloos speelplezier. Probeer nieuwe speelstijlen in de skirmish-modus en speel multiplayer zoals jij dat wilt: online, lokaal en asynchroon!

€ 29.99

Meerinformatie

Games PlayStation 4 Games
Product
 


Front Mission Evolved

In de toekomst zal de wereld er volledig anders uitzien. De technologie staat niet stil. De landen verenigen zich in grootschalige geo politieke eenheden. Maar een ding blijft helaas ongewijzigd: de honger van de Mens naar oorlog voeren.

Wanneer in een terroristische aanval een van USN's beroemde orbitale liften vernietigd wordt, wordt het leger ingezet om de dreiging in de hand te houden. Dylan Ramsey, een jonge ingenieur, raakt al snel verzeild in een werveling van vernieling, samenzweringen en afbrokkelende allianties. Beleef dit avontuur in een superkrachtige third-person-shooter.

Kies uit tientallen wapens en Wanzer delen om je eenheid te personaliseren en je weg naar de overwinning vrij te maken. Wanneer je meent klaar te zijn voor een nieuwe uitdaging, kan je de horde online piloten vervoegen voor intense multiplayer gevechten.

€ 19.99

Meerinformatie

Games PlayStation 3 Games
Product
 

The Banner Saga

The Banner Saga is een epische RPG geinspireerd op Viking legendes. Hand geschilderde landschappen geven een wereld weer die in een eeuwige strijd is verwikkeld. Steden en dorpen dalen af in chaos.

Helden laten hun huizen achter om de met sneeuw bedolven landen te trotseren, onderweg kom je steeds nieuwe helden tegen die je helpen met het vechten tegen een vreemde, nieuwe vijand.

€ 5.00

Meerinformatie

Games PC Gaming Games
Product
 

Hegemony Rome The Rise of Caesar

Hegemony Rome: The Rise of Caesar neemt je mee naar de vlaktes en bossen van het oude Gallië waar de proconsul Julius Caesar een decennium lange oorlog voert om de barbaarse horden te onderwerpen. Vervolg op de veelgeprezen Hegemony Gold zal Hegemony Rome je onder dompellen in de geschiedenis als geen ander real-time strategie spel op de markt waarbij je gedwongen wordt om goed te letten op de veranderende seizoenen en snel veranderende militaire situatie.

€ 8.00

Meerinformatie

Games PC Gaming Games
Product
 

Worms Double Pack

Deze Worms Double Pack bevat:
- Worms Battlegrounds
- Worms Weapons of Mass Destruction

Worms Battlegounds
Worms, Battlegrounds is het grootste en beste Worms-spel tot nu toe met meer wormen, grotere landschappen, meer dynamisch water, meer wapens en meer aanpassingsmogelijkheden dan ooit tevoren. Worms, Battlegrounds bevat schitterende high definition 3d-beelden, maar heeft nog steeds de klassieke 2d-gameplay die zo kenmerkend is voor de franchise.

Nieuwe lichteffecten, nieuwe functies voor sociale interactie tussen gebruikers, spannende uitbreidingen ter verbetering van de singleplayer-ervaring en alles wat een Worms-fan zich maar kan wensen! Worms, Battlegrounds brengt vrienden en families samen in een nobel streven naar zelfverbetering, wereldheerschappij en exploderende schapen.

Worms Weapons of Mass Destruction
Het is alweer het 21 jaar geleden dat we voor het eerst geintroduceerd werden met de Worms serie. Om dit te vieren komt er een nieuwe game. Worms W.M.D. heeft een nieuwe look, nieuwe features en volledig nieuwe physics.

Schuil in gebouwen, gebruik grote automatische geweren en verplaats je in een verschillende voertuigen. Ga ook online met je team en speel in multiplayer tegen andere mensen voor de echte Worms ervaring.

€ 24.99

Meerinformatie

Games PlayStation 4 Games
Product
 

Panzer Tactics HD

Strategists to the frontline!

The year is 1939 and the world is on the brink of one of the largest military conflicts in the history of mankind: World War II!

Experience history first-hand and join the Soviet Red Army, the German Wehrmacht and the Western Allies.
Fight your way to Stalingrad, push back the Germans and help the Allies liberate Europe - you'll be fighting on all sides of the war.

With over 150 units and 30 officers you'll have extensive tactical possibilities at your disposal. Environmental factors like terrain, weather or seasons offer new and ever changing challenges. No one game is like the other.

Tactical mistakes are mercilessly exploited and punished! Plunging the world into war is easy - liberating it is the true challenge!

Are you the strategist that the world has been waiting for?

Features:

- Three exciting single-player campaigns on the side of either the German army, the Soviet army or the army of the Western Allies
- More than 30 exhilarating historical missions, including covert operations behind enemy lines
- Over 150 different units, be it at sea, on land or in the air
- Gripping tactical battles: Turn-based battles with plenty of depth!
- Over 30 heroic officers that help motivate their units
- Use the different terrain, weather and seasons to your advantage!
- Challenging combat: Every move needs to be well thought out and can be the deciding factor between victory or defeat.
- High replay value: Engage in thrilling combat in scenarios against the AI.

€ 12.00

Meerinformatie

Games PC Gaming Games
Product
 

Tropico 5 Day One Bonus Edition

De Day One Bonus Edition versie van Tropico 5 geeft spelers toegang tot de Bayo del Olfato DLC. Deze DLC bevat een nieuw kostuum en een nieuwe speelbare map in de sandbox mode. Daarnaast bevat deze versie een fysieke ansichtkaart van Tropico en het officiele Tropico paspoort.

Keer terug naar de afgelegen eilandnatie TROPICO in het volgende deel van de veelgeprezen en enorm populaire 'dictatorsim-serie'.

€ 19.99

Meerinformatie

Games Xbox 360 Games
Product
 

Space Hulk Tactics

Space Hulk: Tactics is een getrouwe bewerking van het 'Space Hulk' bordspel, dat zich afspeelt in het Warhammer 40.000-universum en een unieke draai geeft aan de formule van deze kultklassieker. Neem deel aan bloedige gevechten als een team van Terminator Space Marines of de dodelijke buitenaardse Genestealers.

Welke kant kies jij ?

Vecht doorheen twee verschillende, verhaal gestuurde campagnes: leid een Blood Angels-team dat je naar eigen inzicht kunt aanpassen en upgraden, of neem voor eerst in een Space Hulk spel de controle over de Genestealers!

Space Hulk: Tactics is gebaseerd op de regels van het populaire bordspel, aangevuld met een nieuwe twist in de vorm van het unieke kaartsysteem. Kaarten bieden meer manieren om je squadron aan te passen en laten je het tij van de strijd keren, met krachtige vaardigheden die spel veranderende effecten veroorzaken wanneer ze op het juiste moment worden gebruikt.

Test je vaardigheden tegen andere spelers in de uitgebreide online competitieve multiplayer. Geef opdracht aan een zwerm Genestealers of een team van verschillende eenheidstypen uit een van de vier beschikbare Space Marine Chapters: de Blood Angels, de Space Wolves, de Ultramarines en de Dark Angels. De game bevat een ingebouwde, intuïtieve tool voor het maken van kaarten, om je eigen originele kaarten met aangepaste doelen te ontwerpen en deze met andere spelers te delen!

- Een getrouwe aanpassing van het Warhammer 40.000 bordspel Space Hulk, met een frisse draai aan de klassieke regels
- Neem deel aan bloedige tactische gevechten aan boord van een gigantische Space Hulk
- Speel door twee campagnes vanuit het oogpunt van de Blood Angels, en voor de eerste keer in een Space Hulk-game, de dodelijke Genestealers!
- Pas je eenheden van Dark Angels, Ultramarines, Blood Angels, Space Wolves en zelfs Genestealers aan met honderden cosmetische items, kaarten en apparatuur.
- Daag spelers online uit door Genestealers of een van de vier Space Marines-hoofdstukken te spelen
- Maak en deel je eigen missies met een intuïtieve kaartcreatie tool

€ 29.99

Meerinformatie

Games Xbox One Games
Product
 

Slay the Spire

Bouw een uniek kaartendeck, kom oog in oog te staan met bizarre wezens en ontdek relikwieën van immense kracht in Slay the Spire!

Kies je kaarten verstandig! Ontdek honderden kaarten die je aan je deck kunt toevoegen met elke poging om de Spire te beklimmen. Gebruik kaarten die goed bij elkaar passen om tegenstanders uit de weg te ruimen en de top te bereiken.

De Spire ziet er met elke beklimming anders uit. Kies een riskant of veilig pad, kom oog in oog te staan met diverse vijanden, kies verschillende kaarten, ontdek allerlei relikwieën, en vecht zelfs tegen uiteenlopende eindbazen!

Je kunt in de Spire krachtige items vinden die bekendstaan als relikwieën. De effecten van deze relikwieën kunnen je deck een enorme krachtinjectie geven. Maar wees voorzichtig, want een relikwie kan meer kosten dan alleen wat goud…

€ 29.99

Meerinformatie

Games Nintendo Switch Games
Product
 

REUS

Spelen als reusachtige superheld? Wat dacht je van vier reuzen met superkrachten? In REUS krijg je nu de kans!

Elke reus heeft zijn eigen krachten en met alle krachten gecombineerd kun je de planeet vormen en opbouwen om een leefbare en vreedzame leefomgeving te creëren voor je mensen. Tenminste, als dat is wat je wilt doen natuurlijk, het kan ook anders uitpakken!

€ 19.99

Meerinformatie

Games PlayStation 4 Games
Product
 

8 Bit Invaders

De invasie is begonnen! 8-Bit Invaders! is een snelle RTS-game die niet van deze wereld is. Beheers de militaire macht van de GALACTIC MARINE CORPS of val binnen met de verwoestende kracht van de buitenaardse CRANIOIDS! Welke kant je ook kiest, alles in 8-bit Invaders! is gemakkelijk om te begrijpen voor zowel beginners als hardcore gamers. Verzamel hulpbronnen, bouw je basis op, vergaar je je leger, en verpletter uiteindelijk je tegenstander! Het overwinnen van het Multiverse was nog nooit zo gemakkelijk.

Kenmerken
• Vecht alleen in de Singleplayer-campagne of zoek een buddy om mee te vechten in Co-op-missies
• Test je vaardigheden in Online Multiplayer of tegen de AI in Scirmish gevechten
• Laat je leiden door de rockende soundtrack van muziekcomponist Frank Klepacki

€ 19.99

Meerinformatie

Games PlayStation 4 Games
Product
 

UFO Aftermath

Let op: mogelijk wordt deze game ongesealed geleverd, deze is echter nog volledig nieuw!

€ 3.00

Meerinformatie

Games PC Gaming Games
Product
 

Civilization 5 Game of the Year Edition

Tijdens de eeuwen die verstrijken moet je jouw leiderschapskwaliteiten bewijzen op meerdere vlakken. Het is belangrijk om technologische vooruitgang te boeken door onderzoek te doen en via diplomatie strategische verbonden te sluiten met andere beschavingen.

Daarnaast kun je vijandelijke rijken aanvallen via grootschalige oorlogen, waarin je grote legers strategisch kunt aansturen om de strijd te winnen. Gedurende het verhaal tref je ook beroemde historische figuren als Napoleon, Julius Caesar, Genghis Khan en George Washington.

De Game of the Year Edition bevat:

- De vier Cradle of Civilization DLC map packs
- Double Civilization en Scenario DLC pack: Spain en Inca
- Civilization en Scenario pack: Polynesia
- Babylon Civilization DLC pack
- Officiele digitale soundtrack

€ 12.00

Meerinformatie

Games PC Gaming Games
Product
 

Sudden Strike 4 Complete Collection

De Sudden Strike 4: Complete Collection biedt fans de ultieme strategie-ervaring voor de Tweede Wereldoorlog, met daarin de belangrijkste Sudden Strike 4-game plus alle vijf eerder uitgebrachte DLC's: Battle of Kursk, Road to Duinkerken, Finland - Winter Storm, Afrika - Desert War en The Pacific War.

Sudden Strike 4 stuurt je af op drie uitgebreide campagnes die zich afspelen op de slagvelden van de Tweede Wereldoorlog. Herleef in Road to Duinkerke de gevechten die leiden naar een van 's werelds meest gedurfde militaire reddingsmissies ooit.

In Finland - Winter Storm. Vecht als de Fin tegen een overweldigende dreiging, of speel als de Sovjets en verpletter de laatste Finse verdedigingslinie.

Afrika - Desert War verschuift de setting van het koude noorden naar de meedogenloze en harde woestijnen van Afrika. De werelden in de Pacific War je komt recht in het conflict tussen de geallieerden en het imperiale Japanse leger.

- Bevat alle beschikbare gratis inhoudsupdates, met meer dan 10 nieuwe kaarten en verfijningen van de gameplay
- Road to Dunkirk beschikt over 4 nieuwe missies, 2 nieuwe commandanten en 10 geheel nieuwe eenheden
- Finland - Winter Storm bevat 6 nieuwe missies, 3 nieuwe commandanten en 19 geheel nieuwe voertuigen
- Afrika - Desert Storm bevat 6 nieuwe missies, 5 nieuwe commandanten en 30 nieuwe voertuigen
- De Pacific War biedt 10 nieuwe missies, 6 nieuwe commandanten en meer dan 50 nieuwe voertuigen
- Neem het op tegen andere commandanten of daag vijandige AI-vijanden uit in competitieve multiplayer-modi

€ 29.99

Meerinformatie

Games PlayStation 4 Games
Product
 


Starcraft 2 Heart of the Swarm (Add On)

De Queen of Blades is niet meer. Op de helse planeet Char is het Jim Raynor gelukt om met de kracht van een oud Xel'Naga artifact de Zerg Swarm te stoppen en Sarah Kerrigan weer terug naar haar menselijke gedaante te veranderen. Een van de grootste dreigingen in het universum is geneutraliseerd....zo lijkt het.

Sarah Kerrigan is op vrije voeten. Zelfs zonder de vreselijke krachten van de Queen of Blades, of de macht van de Swarm in handen, is de voormalige Ghost nog steeds een vijand om rekening mee te houden.

Maar als het artifact van de Xel'Naga haar echt heeft bevrijd, waarom is Kerrigan dan Zerg Broods verspreid over de Koprulu sector aan het zoeken? Wat is er gebeurt met Jim Raynor? Is ze nog steeds op zoek naar wraak, of heeft haar transformatie haar een nieuw doel gegeven?

€ 19.99

Meerinformatie

Games PC Gaming Games
Product
 

Age of Wonders Planetfall Day One Edition

Day One editie bevat:
- Kosmetisch pakket Paragon Noble: Laat het universum kennis maken met mode en flair! '

De Star Union was ooit een uitgestrekt imperium dat duizenden werelden omvatte, maar na een grote crisis is het volk geïsoleerd achtergebleven. Nauwe verwanten zijn honderden jaren later veranderd in uiteenlopende buitenaardse volkeren, onafhankelijke facties die de wereld willen herbouwen naar hun wensen.

Ga op pad tijdens de kosmische middeleeuwen van een gevallen galactisch imperium om een nieuwe toekomst voor je volk te creëren. Age of Wonders: Planetfall is de nieuwe strategiegame van Triumph Studios. Bouw je imperium op met een van de zes unieke facties, van de oorlogszuchtige Vanguard tot de dinosaurusrijdende Amazons en de cyborg-zombies van de Assembly. Baan je een weg door de missies van elke factie met behulp van je gezonde verstand, militaire macht en diplomatie, verken planetaire ruïnes en ontmoet andere overlevenden terwijl je de geschiedenis van een vervallen beschaving ontdekt. Vecht, bouw, onderhandel en ontwikkel je technologisch in een diepgaande singleplayer-campagne op willekeurige skirmish-kaarten en speel tegen je vrienden in multiplayer.

Turn-based SF-gevechten
Perfectioneer je gevechtsstrategieën tijdens intense turn-based gevechten met een grote selectie facties, aanpasbare eenheden en vernietigbare omgevingen.

Ontdek een rijke SF-wereld
Welke geheimen worden er ontrafeld wanneer je de geschiedenis van een gevallen galactisch imperium onthuld? Ontdek het lot van de Star Union door weelderige landschappen, barre vlaktes en overgroeide megasteden te verkennen. Ontmoet rivaliserende facties en ontdek verborgen en vergeten technologieën in verlaten locaties.

Bouw een planetair imperium
Bepaal de toekomst van je kolonie met behulp van technologische vooruitgang en sociale ontwikkeling. Creëer je een natuurlijk paradijs of een perfecte militaire orde?

Meerdere manieren om te zegevieren
Behaal je doelstellingen door middel van veroveringen, diplomatie of doemdag-technologieën.

Meerdere speltypen
Een diepgaande singleplayer-campagne met willekeurig gegenereerde kaarten zorgt voor eindeloos speelplezier. Probeer nieuwe speelstijlen in de skirmish-modus en speel multiplayer zoals jij dat wilt: online, lokaal en asynchroon!

€ 29.99

Meerinformatie

Games Xbox One Games
Product
 

XCom Enemy Unknown

Door allerlei onverklaarbare verdwijningen van mensen en buitenaardse verschijningen wordt er een speciale taskforce in het leven geroepen. Deze XCOM-organisatie is belast met het afweren van de invasie van aliens en krijgt hiervoor geld, wetenschappers en manschappen toegekend.

Jij bent de commandant van deze geheime paramilitaire organisatie. Je probeert de aliens te verslaan door verschillende middelen en verbeterde technologiëen te gebruiken, door het beheren van strategieën en door een eenheid te vormen met je team. Maar dit is niet zo simpel als het lijkt, want je tegenstanders bewegen slim, waardoor elke ronde een enorm dynamisch schaakspel is.

€ 19.99

Meerinformatie

Games Xbox 360 Games
Product
 

Wargroove Deluxe Edition

Deze turn-based strategiegame voor de Nintendo Switch biedt lokale en onlinegevechten* voor één tot vier spelers.

Elke speler voert met een commandant een leger aan om oorlog te voeren met de vijand! Wargroove is extreem laagdrempelig, want de game is zo ontworpen dat iedereen er meteen mee aan de slag kan. Tegelijk zorgen de diepgaande spelmechanieken ervoor dat slim strategisch spel wordt beloond en de game altijd uitdagend blijft.

Kenmerken
- Kies uit een van de meer dan twaalf Commanders uit de vier oorlogvoerende groeperingen: Cherrystone Kingdom, Heavensong Empire, Felheim Legion en Floran Tribes
- Gebruik de unieke groove-vaardigheid van je Commander op strategische wijze om het gevecht naar je hand te zetten
- Vecht je een weg door de campaignstand en ontdek het verhaal en de drijfveren achter elke factie
- Daag je vrienden uit voor lokale of online-multiplayergevechten waarin je zelf de regels kunt bepalen, of speel lokaal of online in de competitieve en coöp-stand
- Ontwerp je eigen slagvelden met de gebruiksvriendelijke kaart- en missie-editors

Kies je Commander!
De Commanders, een cast geweldige en energieke personages die elk hun eigen motivatie en persoonlijkheid hebben, vormen de kern van Wargroove. Ze zijn je in-game avatars, maar je Commanders zijn ook krachtige personages die je leger in de strijd kunnen helpen. Voorzichtigheid is echter geboden, want als ze het loodje leggen heb je het gevecht verloren!

Groovy gevechten!
Elke Commander kan een speciale move gebruiken, genaamd groove, die geactiveerd kan worden zodra de meter voor 100% gevuld is. Elke Commander heeft een unieke groove die het tij volledig kan doen keren. Mercia van het Cherrystone Kingdom kan haar groove bijvoorbeeld gebruiken om eenheden in de buurt te genezen, terwijl Valder van het Felheim Legion zijn groove gebruikt om de ondoden tot leven te wekken en daarmee een nieuwe eenheid te krijgen.

Creëer je eigen avontuur!
Zet de game volledig naar je hand door met de editors je eigen scenario's en levels te bouwen. De mogelijkheden zijn eindeloos, van het creëren van je eigen missies, plotwendingen, hinderlagen en verborgen geheimen tot het eenvoudig aanpassen van de spelregels zonder gebruik te maken van externe middelen of mods.

Weer of geen weer!
Het weer brengt een extra laagje onvoorspelbaarheid naar de veldslagen. Zal de wind je dat ene duwtje in de rug geven om de vijand te bereiken, of kom je van een koude kermis thuis door een sneeuwstorm die je troepen belemmert? Commanders moeten hun troepen door weer en wind naar de overwinning zien te leiden.

€ 19.99

Meerinformatie

Games PlayStation 4 Games
Product
 

The Escapists Double Pack

Deze The Escapists Double Pack bevat:
- The Escapists
- The Escapists 2

The Escapists
Spelers krijgen de taak om de statistieken van hun personage te verbeteren op verschillende manieren, zoals regelmatig oefenen en ervoor zorgen dat hun intellect ook wordt gestimuleerd ... Vergeet niet om een appèlbijeenkomst bij te wonen, houd hun baan vast en houd de gevangenen aan de kant om succesvol te kunnen handelen met hen en uiteindelijk ... Vergeet niet te ontsnappen!

The Escapists 2
The Escapists 2 is het vervolg op de populaire, prijzen winnende, sandbox gevangenis ontsnappings game. Voor het eerst in de serie is het ook mogelijk gebruik te maken van drop in/drop out multiplayer te spelen tot en met 4 spelers tegelijk!

Ontsnappen zal echter niet makkelijk zijn, je moet je weg vinden om het strikte gevangenis schema en niet te veel opvallen bij de bewaarders. Maak wapens van gevonden (of gestolen) voorwerpen, maar pas op voor cel controles! Vind een baan en verleen gunsten aan je mede gevangenen voor belangrijke voorraad, dit alles doe je terwijl je de gevangenis verkent op mogelijke ontsnappings mogelijkheden.

€ 24.99

Meerinformatie

Games PlayStation 4 Games
Product
 

Front Mission Evolved

In de toekomst zal de wereld er volledig anders uitzien. De technologie staat niet stil. De landen verenigen zich in grootschalige geo politieke eenheden. Maar een ding blijft helaas ongewijzigd: de honger van de Mens naar oorlog voeren.

Wanneer in een terroristische aanval een van USN's beroemde orbitale liften vernietigd wordt, wordt het leger ingezet om de dreiging in de hand te houden. Dylan Ramsey, een jonge ingenieur, raakt al snel verzeild in een werveling van vernieling, samenzweringen en afbrokkelende allianties. Beleef dit avontuur in een superkrachtige third-person-shooter.

Kies uit tientallen wapens en Wanzer delen om je eenheid te personaliseren en je weg naar de overwinning vrij te maken. Wanneer je meent klaar te zijn voor een nieuwe uitdaging, kan je de horde online piloten vervoegen voor intense multiplayer gevechten.

€ 19.99

Meerinformatie

Games PlayStation 3 Games
Product