Planescape Torment Icewind Dale Enhanced Edition

Planescape Torment Enhanced Edition
'Wat kan de aard van een man veranderen?'

Jij bent de Nameless, een kolossale figuur bedekt met littekens en tatoeages verzameld in de loop van ontelbare levens-geen van die je je kunt herinneren, maar nu terugkomt om je te achtervolgen. Je wordt wakker gemaakt door Morte, een zwevende schedel en bewaker van geheimen, om op avontuur te gaan vanuit de vuile straten van Sigil door de mysterieuze Outer Planes en zelfs naar de diepten van de hel zelf.

Al snel zul je ontdekken dat sommige bestemmingen niet kunnen worden ontkomen ... en sommige herinneringen zijn grotere lasten dan zelfs een onsterfelijke kan verdragen.

Inhoud:

- Original Planescape: Torment campaign
- Restored quest content, cut from the original game

Icewind Dale Enhanced Edition
Het kwaad woedt onder de rug van de wereld.

Reis diep in Icewind Dale, een hard en meedogenloos gebied dat alleen door de hardste mensen wordt geregeerd. Vecht tegen de sluwe, woeste beesten die overleven tussen de met sneeuw gehulde pieken en confronteer een kwaad dat erop gericht is de wereld te vernietigen.

Oorspronkelijk uitgebracht in 2000, Icewind Dale is een Dungeons & Dragons tactische isometrische roleplaying game dat zich afspeeld in de legendarische Forgotten Realms.

Inhoud:
- Original Icewind Dale campaign
- Heart of Winter expansion
- Trials of the Luremaster expansion
- Adventurers of Neverwinter voice and portrait pack
- Restored quest content, cut from the original game

€ 29.99

Meerinformatie

Games Xbox One Games
Product
 

Nights of Azure 2 Bride of the New Moon

Nights of Azure 2: Bride of the New Moon vindt plaats in een fictieve, door demonen geteisterde West-Europese stad aan het einde van de 19e eeuw. Het verhaal richt zich op een ridderbeschermer genaamd Alushe en haar twee jeugdvrienden - Liliana, een goedhartige priesteres en Ruhenheid, een heilige ridder van de Orde van Lourdes. Terwijl hij Liliana bewaakt, wordt Alushe in een hinderlaag gelokt en alleen maar gedood om later te ontwaken als een kunstmatige halfdemon door de New Curia, een religieuze organisatie met donkere banden. In het gezelschap van een aantal onwaarschijnlijke bondgenoten met hun eigen verleden en agenda's, geeft Alushe's sterke verlangen om Liliana te redden haar de kracht om de schaduwen te verspreiden die de wereld omringen en de motivatie om de schokkende waarheid achter de mysterieuze koningin van de maan bloot te leggen.

€ 29.99

Meerinformatie

Games PlayStation 4 Games
Product
 

Baldur's Gate 1 2 Enhanced Edition

Baldur's Gate
Gedwongen om je huis te verlaten onder mysterieuze omstandigheden, word je aangetrokken door een conflict dat de Sword Coast op de rand van oorlog heeft. Al snel merk je dat er andere krachten aan het werk zijn, veel sinister dan je je ooit zou kunnen voorstellen ...

Sinds de oorspronkelijke release in 1998 heeft Baldur's Gate de standaard gezet voor het spelen van rollenspellen Dungeons & Dragons. Personaliseer je held, rekruteren een partij van dappere bondgenoten, en verken de Sword Coast in je zoektocht naar avontuur, winst ... en de waarheid.

Inhoud:

- Original Baldur's Gate campaign
- Tales of the Sword Coast expansion
- The Black Pits stand-alone adventure
- Faces of Good and Evil portrait pack
- Adventurers of Neverwinter voice and portrait pack
- Restored quest content, cut from the original game

Siege of Dragonspear
Een leger marcheert vanuit het noorden, neemt de benodigdheden in beslag, dwingt de plaatselijke bevolking tot militaire dienst en verstoort de handel langs Sword Coast. Een charismatische krijger die bekend staat als de Shining Lady leidt dit leger, haar achtergrond gehuld in mysterie - en ze moet worden tegengehouden.

Baldur's Gate heeft zijn vertrouwen in jou gesteld, maar jij moet bepalen wiens belangen je echt dient voordat je de Shining Lady onder ogen ziet onder de ruïnes van Dragonspear Castle ...

Inhoud:
- Siege of Dragonspear campaign
- Adventurers of Neverwinter voice and portrait pack

Baldur's Gate II
Ontvoerd. Gevangen. Gemarteld. De tovenaar Irenicus houdt je gevangen in zijn bolwerk en probeert je te ontdoen van de krachten die je geboorterecht zijn. Kun jij het kwaad in je bloed weerstaan en de duistere bestemming verlaten die op je wacht? Of zal je je monsterlijke natuur omarmen en opstijgen naar goddelijkheid als de nieuwe Lord of Murder?

Ga verder met een reis die begon in de Baldur's Gate Enhanced-editie of creëer een geheel nieuw personage in dit isometrische rolspel met kerkers en draken.

Inhoud:
- Original Baldur's Gate II: Shadows of Amn campaign
- Throne of Bhaal expansion
- The Black Pits II: Gladiators of Thay stand-alone adventure
- Adventurers of Neverwinter voice and portrait pack

€ 29.99

Meerinformatie

Games PlayStation 4 Games
Product
 

Final Fantasy XII the Zodiac Age

Final Fantasy XII: The Zodiac Age gaat over de eeuwige oorlog van de wereld Ivalice. Het kleine koninkrijk van Dalmasca, veroverd door de Archadian Empire, is achtergelaten. Princess Ashe, de enige erfgenaam van haar troon, stapt af om haar land te bevrijden. Vaan, een jongeman die zijn familie is kwijtgeraakt in de oorlog, droomt over vliegen in de vrije lucht. Jij kan ze bijstaan en meevechten om ze hun vrijheid te geven en hun land terug te krijgen.

De game heeft verschillende nieuwe features:
- The Zodiac Job System: Een verbeterde leveling-systeem dat zich aanpast aan de player
- Trial Mode: Neem het op tegen monsters en vijanden in honderd battles
- Speed Mode
- De laatste generatie grafische HD-mogelijkheden waarbij personages en filmscènes opnieuw gemaakt zijn in HD
- 7.1 surround sound, HD-stemwerk en een nieuw opgenomen achtergrondmuziek
- Moderne technieken rondom de PlayStation 4, zoals trophies en deelfuncties, auto-saves en kortere laadtijden
- Hunts, Battles en mini games

€ 19.99

Meerinformatie

Games PlayStation 4 Games
Product
 

Mario Luigi Superstar Saga Bowsers Onderdanen

Red de stem van prinses Peach en... Bowser?!

De game waarmee de Mario & Luigi-serie van start ging is terug en ziet er beter uit dan ooit. In deze vernieuwde klassieker gaan Mario en Luigi samen met Bowser op reis om prinses Peach haar stem terug te vinden.

Je kunt Mario en Luigi tegelijk besturen en hun unieke Bros. Moves gebruiken om puzzels op te lossen en te vechten in confrontaties bomvol actie. Let op de bewegingen van je tegenstanders en ga op het juiste moment in de tegenaanval.

In deze remake vind je de spelstand Minion Quest: The Search for Bowser. Hierin volg je een paar onderdanen van Bowser. Rekruteer personages om je legertje uit te breiden en je geliefde leider op te sporen!

€ 28.00

Meerinformatie

Games Nintendo 3DS Games
Product
 

Pokemon Moon

Begin vanaf 23 november aan een gloednieuw Pokémon-avontuur in Pokémon Sun of Pokémon Moon! Met een nieuwe regio, nieuwe personagen en natuurlijk nieuwe Pokémon om te ontdekken. Zoals gebruikelijk begint je avontuur met de keuze voor jouw eerste Partner-Pokémon. Ga je voor de gras Pokémon Rowlet, vuur Pokémon Litten of de vrolijke water Pokémon Popplio?

€ 33.00

Meerinformatie

Games Nintendo 3DS Games
Product
 

Digimon Story Cyber Sleuth

De game zal meer dan 250 Digimon uit de animatie serie bevatten. Het is aan jou om de detective te spelen en het digitale mysterie te ontrafelen. De gevechten verlopen via een Turn-Based systeem, je kan ook allerlei aanvallen combineren voor meer schade en spectaculaire combo´s! Door te vechten train je ook je Digimon, waardoor ze sterker en misschien ook nieuwe vormen unlocken!

€ 29.99

Meerinformatie

Games PlayStation 4 Games
Product
 

Dusk Diver Day One Edition

Inhoud:
- Dusk Diver Game
- Artbook
- 6 badges

Dusk Diver is een levendige actie-RPG die plaatsvindt in de iconische straten van Taipei! Wanneer een onstabiele dimensionale kloof Goden, fantomen en mensen samenbrengt, moet het eigenzinnige high-school meisje Yang Yumo de buurt beschermen. Vecht samen met je beschermers als onderdeel van een dynamisch actiegericht vechtsysteem en breid je vaardigheden uit door jezelf onder te dompelen in de drukke straten, winkels, persoonlijkheden en zelfs keukens van Taipei.

Drie soorten wezens ...
De goden, van de heilige plaats Kunlun. The Phantoms, geboren in de dimensie van Chaos. En de sterfelijke mensen, voor wie het idee van goden en fantomen een ver - maar toch vertrouwd - concept is.
Twee convergerende dimensies ...
Wiens convergerende energiestromen een instabiele dimensionale kloof openen
En één keer, elke avond.
Schemer. Wanneer volgens de legende de energiestromen nog chaotischer en gewelddadiger worden ...

Loop tussen twee dimensies
Een onvoorspelbare kloof verbindt de werelden van sterfelijke mensen en fantomen met elkaar. Het is aan jou om het menselijke rijk te verdedigen!

Speel als vastberaden highschooler Yang Yumo
Haar spirituele krachten worden gewekt wanneer ze onbewust een vijandige en onbekende wereld betreedt

Versla vijanden met een dynamisch actiegericht vechtsysteem
Gebruik lichte en zware aanvallen samen, voer krachtige combo's uit en verzamel kracht om de verwoestende D.ARMS-gevechtsmodus vrij te spelen

Roep op en vecht samen met meerdere beschermers
Krachtige goden die ultieme aanvallen kunnen gebruiken voor een grotere verscheidenheid aan gevechtsstrategieën.

Dompel jezelf onder in de stad
Boost attributen door winkels te verkennen, lokale delicatessen te proeven en banden met je beschermers te vormen
 
Een cast van prominente stemacteurs
Waaronder Rina Sato (Persona 5, Bleach, Ao no Exorcist) die de heldin Yang Yumo uiten

Een unieke wijk in Taipei, levendig nagebootst
Aangedreven door Unreal Engine die het bruisende Ximending-district - en zijn inwoners - tot leven brengt met prachtige beelden en gevechtssequenties

€ 39.99

Meerinformatie

Games PlayStation 4 Games
Product
 

Realms of Arkania Startrail

Star Trail is een getrouwe remake van het klassieke vervolg van Realms of Arkania. Deze hardcore RPG beschikt over tientallen talenten en spreuken, verschillende races en personageklassen en een uitdagend isometrisch turn-based vechtsysteem. Gehoorzaam je bevelen en slaag in je zoektocht om de Salamandersteen terug te vinden - de vrede tussen elfjes en dwergen hangt ervan af!

Hardcore-RPG met isometrische turn-based tactische gevechten Hand gemaakte steden en kerkers om te verkennen in first person view Meester tientallen talenten inclusief vechten en magische vaardigheden Ontmoet ontelbare vertederende personages in de liefdevol gedetailleerde steden en dorpen Creëer je karakters en beheer je feest Plan jouw uitgebreide reizen door het rijk in detail Gebaseerd op de TDE-regelset als een hybride tussen v3 en v4

€ 12.00

Meerinformatie

Games PC Gaming Games
Product
 

World of Final Fantasy

Ga op avontuur zoals nooit tevoren in een geheel nieuwe World of Final Fantasy. Met mooie en kleurrijke graphics voor zowel de oude bekenden als nieuwe spelers van de serie kan je als speler monsters verzamelen, opvoeden en tegen ze vechten. De legendes van Final Fantasy komen tot leven in deze kleurrijke wereld in een episch verhaal.

€ 29.99

Meerinformatie

Games PlayStation 4 Games
Product
 

Monster Lab

Monster Lab speelt zich af in Uncanny Valley, waar de slechte Baron Mharti met harde hand regeert. Als wetenschapper in opleiding moeten spelers een grote hoeveelheid ingewikkelde experimenten uitvoeren om hun eigen monster te creëren. In totaal zijn er meer dan 100 miljoen verschillende variaties die je kunt maken.

Met hun eigen monster kunnen spelers vervolgens het land verkennen, op zoek naar ingrediënten om nog meer monsteringrediënten te vinden. Bovendien zijn er andere monsters om mee te vechten, kunnen spelers opdrachten uitvoeren en vele minigames spelen.

De speler zal een leger van monsters moeten maken en alle gebieden overwinnen om een volwaardige wetenschapper te worden die Baron Mharti kan verslaan. In de multiplayermodus is het bovendien mogelijk te vechten tegen de monsters van vrienden en delen van monsters onderling te ruilen.

€ 8.00

Meerinformatie

Games Nintendo Wii Games
Product
 

Persona 5

Persona 5 gaat over de conflicten binnen en buiten een groep van middelbare scholieren die een dubbel leven leiden als Phantom Thieves.

Ze leiden een typisch dagelijks leven van een student in Tokyo, ze gaan naar hun lessen, naschoolse activiteiten en bijbaantjes. Maar ze beleven ook bizarre avonturen door hun krachten te gebruiken om iemands hart te betreden. Hun kracht komt van de Persona.

De helden van de game beseffen dat de maatschappij mensen dwingt een masker te dragen om hunzelf te beschermen. Door deze maskers te verwijderen en mensen te confronteren met hun innerlijke zelf leren de helden hun krachten te beheersen en het te gebruiken voor mensen te helpen.

€ 39.99

Meerinformatie

Games PlayStation 4 Games
Product
 

Harvest Moon Mad Dash

Bereid je voor op een hectisch sprint om gewassen te oogsten.

Ga alleen of neem een paar vrienden mee in deze snelle landbouwrenbaan! Oogst, vis, melk en meer terwijl je orders uitvoert om elk niveau uit te spelen! Het zal gemakkelijk zijn in het begin, maar je zult het strand, de boerderij en zelfs de onderwereld moeten doorstaan naarmate je verder komt in het spel!

Heb je ooit geprobeerd gewassen te telen terwijl er gesmolten lava erop viel ?! Dat en andere obstakels wachten op je terwijl jij en je vrienden alle niveaus proberen uit te spelen om de kapotte vuurtoren te herstellen!

Kenmerken
- Snelle actie betekent dat snelle beslissingen cruciaal zijn!
- Speel op boerderij-, strand-, onderwereld- en skyworld-niveaus!
- Couch co-op multi-player waanzin!
- Gebruik oogst sprite-krachten om speciale ondersteuningsvaardigheden te ontgrendelen!

€ 24.99

Meerinformatie

Games PlayStation 4 Games
Product
 

Shadowrun Chronicles Boston Lockdown

Solo of co-op - deze tactische turn-based team combat uit het Shadowrun-universum zal je verzwelgen. Run! Gun! Pakkende tactische combat, met ruim 50 verschillende vijanden.Teamwork! Bouw een team van renners of voeg je bij andere spelers in live co-op om de beste combinatie tussen skill, magie en technology te vinden.

Echte gevolgen! Teamleden sterven en missies worden afgepakt door andere renners.Je rent nooit alleen! Werk samen met vrienden of ruil verhalen met andere renners in de hangout.Elke beweging telt! Duik achter schuilplaatsen, hack beveiliging, stuur je drones aan, en gebruik elk wapen dat tot je beschikking staat om levend uit de situatie te geraken.

Wees wie JIJ wilt zijn! Maak je eigen, unieke Shadowrunner in een levelvrije character systeem, met ruim 60 combat en non-combat vaardigheden, unieke achtergronden en vijf metamenselijke rassen.Vorm de toekomst! Samen met de tabletop RPG-boeken ontworpen, maken jouw acties een verschil in de toekomst van het Shadowrun universum!

€ 8.00

Meerinformatie

Games PC Gaming Games
Product
 

God Wars Future Past

Lang geleden was er een prachtig land dat bestond uit drie naties: Fuji, Izumo en Hyuga. Deze drie naties vormden samen het land Mizuho. De inwoners van Mizuho hielden niet van conflicten, respecteerde hun voorvaderen en leefden in vrede met de natuur. Over tijd ontstonden er echter steeds meer conflicten over grond en onstonden er oorlogen en vergaten ze steeds vaker hun voorvaderen te eren.

In Mizuho namen ook de natuur rampen steeds meer toe. Er ontstonden uitbarstingen van vulkanen, overstromingen en aardbevingen. Om een van deze rampen te stoppen offert de koningin van Mizuho haar dochter Sakuya aan de vulkaan. Haar andere dochter Kaguya bind ze vast met een bamboe verzegeling in het geval van toekomstige rampen, en verdwijnt dan vervolgens.

13 jaar later is prinses Kaguya opgegroeit tot een prachtige jonge vrouw. Tijdens een rel komt ze in de problemen en is haar jeugd vriend Kintaro haar redding. Ze weigert haar lot om te dienen als een offer en besluit haar eigen pad te volgen. Samen ontsnappen ze Fuji en reizen ze door heel Mizuho om de waarheid achter de beslissingen van haar moeder te komen.

€ 19.99

Meerinformatie

Games PlayStation 4 Games
Product
 

Dragon Quest XI S Echoes of an Elusive Age Definitive Edition

De legendarische en toonaangevende RPG-serie is terug met de definitive edition van deze veelgeprezen game. Ga op een groots en episch avontuur als de Luminary, de held die door de wereldboom Yggdrasil is uitverkoren om Erdrea te redden van een duister lot. De Nintendo Switch-versie bevat dezelfde rijke content als de oorspronkelijke game, maar heeft meer verhalen over personages, orkestbegeleiding tijdens gevechten en ontdekkingstochten, meer monsters om op te rijden, sidequests waarin je naar DRAGON QUEST-werelden uit het verleden kunt reizen en de mogelijkheid om te wisselen tussen HD- en 16-bit-graphics. Daarnaast kun je gevechten versneld afspelen en heb je keuze uit Japanse en Engelse voice overs.

€ 55.00

Meerinformatie

Games Nintendo Switch Games Digitaal
Product
 

Dungeon Siege 3

De delicate machtsbalans in het koninkrijk van Ehb is uit elkaar gevallen. Als een van de laatst overgebleven leden van de voormalige beschermers van het land, het 10e legioen, is het aan jou om het eens roemruchte legioen opnieuw op te bouwen en te voorkomen dat Ehb ten ondergaat.

Samen met een aantal unieke metgezellen reis je door het prachtige Ehb, onderweg korte metten makend met schurken en monsters door je unieke combinatie van heroische vaardigheden, krachtige magie en sluwheid.

Dungeon Siege III integreert naadloos actievolle gameplay, een sterk RPG systeem met een groot aantal vaardigheden, een uitgebreide multiplayer en een diepgaand verhaal waar Square Enix en Obsidian Entertainment bekend om staan.

€ 19.99

Meerinformatie

Games PlayStation 3 Games
Product
 

Final Fantasy X 2

Het verhaal vindt plaats twee jaar na Yuna's epische tocht waarin Sin wordt verslagen. Spira, de eens zo chaotische wereld, is nu de 'Eternal Calm' binnengetreden. Het volk van Spira heeft de leer van Yevon de rug toegekeerd en zijn voormalige vijanden, de Al Bhed, en het gebruik van 'machina' weer omarmd. Er breekt een tijdperk van vrede en vrijheid aan, maar nieuwe gevaren liggen op de loer.

Yuna is nu High Summoner en woont weer in haar geboorteplaats op Besaid Island, waar de dagen rustig voortkabbelen. Dit is het eenvoudige geluk waarvan ze altijd heeft gedroomd. Toch is Yuna's hart koud en leeg. Het lukt haar niet goed de draad weer op te pakken, zoals de anderen dat hebben gedaan.

Tot zij op een dag een mysterieus kristal in handen krijgt, dat beelden bevat van iemand die ze denkt te herkennen: de Blitzball-speler die verdween na de ondergang van Sin. Hoewel Yuna niet zeker weet of hij het is, en of hij uberhaupt nog leeft, is ze vastbesloten hem te vinden. Yuna wil helderheid over hun abrupte scheiding, zelfs als dit betekent dat zij hem nooit meer zal zien.

€ 18.00

Meerinformatie

Games PlayStation 2 Games
Product
 

Final Fantasy XIV A Realm Reborn

Let op: Online ondersteuning is voor de Playstation 3 per maart 2017 stop gezet. Tot en met 31 december 2017 is het mogelijk deze versie gratis om te zetten naar een Playstation 4 account.
Voor meer informatie, zie
http://na.finalfantasyxiv.com (Engels-talig)
Dit product kan niet meer gebruikt worden en is enkel bedoeld voor de mensen die graag een boxed exemplaar in de collectie willen hebben.

Hydaelyn is een levendige planeet gezegend door het Licht van het Kristal. Gelegen tussen azuurblauwe zee ligt de meest westelijke van de drie Grote Continenten, hier vind je een wereld omarmd door goden en gesmeed door helden. Haar naam is Eorzea.

Het is hier dat je verhaal begint. Gewenkt door het Moederkristal, de bron van al het leven, moet je beginnen aan een zoektocht om het land te bevrijden van een eeuwigheid van duisternis.

€ 8.00

Meerinformatie

Games PlayStation 3 Games
Product
 

The Last Remnant

The Last Remnant is een RPG van Square Enix die op de Unreal Engine 3 loopt. De game zal twee personages kennen, een typisch Japans personage genaamd Rush en een meer westers personage die nu bekend staat als The Conqueror.

De game is turnbased en kent nog steeds veel gelijkenissen met Final Fantasy, al is de game niet ontwikkeld door het Final Fantasy team maar door een team onder Hiroshi Takai (Legend of Mana).

€ 12.00

Meerinformatie

Games PC Gaming Games
Product
 

The Witcher 2 Assassins of Kings Enhanced Edition

Het vervolg op een van de grootste en mooiste rpg game is er, als trouwe fan van diepe rpgs mag je dit avontuur absoluut niet missen. Na het diepe meeslepende avontuur uit deel 1 wordt Geralt of Rivia opgeroepen, de mensheid heeft wederom zijn hulp nodig.

Geralt wordt ervan beschuldigd een aantal nobele koningen te hebben vermoord, maar er is een anderewitcher actiefdie als doel heeft alle koningen te vermoorden. En groots meeslepend avontuur gaat van start.

Dompel jezelf onder in een wereld die alleen in het Witcher univerum bestaat, maak jezelf meester in het zwaard vechten en wordt een meester in magie en alchemy.

€ 19.99

Meerinformatie

Games PC Gaming Games
Product
 

Planescape Torment Icewind Dale Enhanced Edition

Planescape Torment Enhanced Edition
'Wat kan de aard van een man veranderen?'

Jij bent de Nameless, een kolossale figuur bedekt met littekens en tatoeages verzameld in de loop van ontelbare levens-geen van die je je kunt herinneren, maar nu terugkomt om je te achtervolgen. Je wordt wakker gemaakt door Morte, een zwevende schedel en bewaker van geheimen, om op avontuur te gaan vanuit de vuile straten van Sigil door de mysterieuze Outer Planes en zelfs naar de diepten van de hel zelf.

Al snel zul je ontdekken dat sommige bestemmingen niet kunnen worden ontkomen ... en sommige herinneringen zijn grotere lasten dan zelfs een onsterfelijke kan verdragen.

Inhoud:

- Original Planescape: Torment campaign
- Restored quest content, cut from the original game

Icewind Dale Enhanced Edition
Het kwaad woedt onder de rug van de wereld.

Reis diep in Icewind Dale, een hard en meedogenloos gebied dat alleen door de hardste mensen wordt geregeerd. Vecht tegen de sluwe, woeste beesten die overleven tussen de met sneeuw gehulde pieken en confronteer een kwaad dat erop gericht is de wereld te vernietigen.

Oorspronkelijk uitgebracht in 2000, Icewind Dale is een Dungeons & Dragons tactische isometrische roleplaying game dat zich afspeeld in de legendarische Forgotten Realms.

Inhoud:
- Original Icewind Dale campaign
- Heart of Winter expansion
- Trials of the Luremaster expansion
- Adventurers of Neverwinter voice and portrait pack
- Restored quest content, cut from the original game

€ 29.99

Meerinformatie

Games Nintendo Switch Games
Product
 

Valkyria Revolution Limited Edition

De Limited Edition bevat als bonus de soundtrack van de game.

De Valkyrians, belichamingen van de dood, keren terug naar het slagveld in Valkyria Revolution, en je zal alles wat nodig is moeten doen - en opofferen - om je vaderland te bevrijden.

In de kielzog van een revolutie, moeten Jutlands elite soldaten, de Vanargand, samenwerken om het Ruzi Rijk te verslaan en de Valkyrians te stoppen. Deze ervaren anti-Valkyria squad is uitgerust met geavanceerde mana wapens en kan krachtige ragnite spreuken hanteren om deze angstaanjagende dreiging te bestrijden.

De eenheid bestaat uit soldaten die een hoge affiniteit hebben voor ragnite en zelfs Jutlands eigen Prinses Ophelia is toegetreden tot de gelederen. De prinses voelt zich verplicht om een einde te maken aan de tirannie van de Ruzi's en de slachtoffers te helpen. Echter, Amleth Grønkjær, de commandant van Vanargand, verbergt een verschrikkelijk geheim. Is hij vriend of vijand van het land dat hij gezworen heeft te beschermen?

€ 24.99

Meerinformatie

Games PlayStation 4 Games
Product
 

Okami

Okami, witte wolvengod, je volk heeft je nodig. De demoon Orochi is ontsnapt. Het land is verbrand. Monsters heersen. Ren snel, vecht hard, Okami. Red ons...

Het legendarische monster Orochi heeft de levensenergie van planeet aarde gestolen en het is jouw taak om als Zonnegodin Amaterasu de aarde van Orochi te redden en de levensenergie terug te brengen.

Terwijl jij beesten verslaat en opdrachten vervult, zal langzaam de levensenergie terugkeren. De wereld krijgt weer kleur, er komen weer dieren in de bossen en langzaamaan verschijnen er ook meer mensen.

€ 29.99

Meerinformatie

Games Nintendo Wii Games
Product
 

Baldur's Gate Expansion

Baldur's Gate is een van de eerste RPG's van latere grootmacht Bioware.

In Baldur's Gate is het de bedoeling om te kiezen tussen verschillende spelfiguren, en met deze figuur kun je het hele spel doorlopen om zo steeds sterker te worden.

€ 5.00

Meerinformatie

Games PC Gaming Games
Product